Corona update

Het is zo ver: we mogen onze pleinen terug betreden! Om het voor iedereen veilig te houden wordt wel jullie gevraagd om volgende richtlijnen en reserveringswijze te volgen.

Update 08/6

Goed nieuws. Het is zover. Het team "Serve" zorgt dat we vanaf maandag 8 juni na een partijtje tennis of padel weer gezellig een glaasje op het terras kunnen drinken.

Enkele praktische afspraken:

 • openingsuren weekdagen:      10.00 - 12.30      19.00 - ......
 • openingsuren weekend:         10.00 - ......

Afhankelijk van de reservaties en weersomstandigheden kunnen de openingsuren verschuiven. Daarom vragen wij steeeds online te reserveren, de uitbaters kunnen via de computer de reservaties opvolgen. De kleedkamers blijven gesloten maar de toiletten zullen bereikbaar zijn.

De regels van Play Safe blijven echter nog steeds van toepassing

 

Update 15/5

 • Out-door trainingen tot maximum 20 personen en maximum 1 lesgever per 30m2, onder toezicht van een trainer, opnieuw toegelaten zijn. De richtlijnen Play Safe & Go trainers helpen je club om op een veilige manier de lessen te organiseren zowel voor tennis als padel.
 • Dubbelspel opnieuw toegelaten is, mits het doorgaat in georganiseerd verband door een club en met een meerderjarige toezichthouder of trainer. Houd hierbij steeds de 1,5m social distancing in acht, ook als dat wil zeggen dat een speler een bal moet soms laten gaan.

Onderstaande maatregelingen alsook de Play Safe & Go regels blijven van kracht: 

 1. Online reserveren is verplicht. Dat doe je door in te loggen met je lidnummer en wachtwoord op www.tennisvlaanderen.be.
 2. Is je lidmaatschap voor dit seizoen nog niet in orde? Dan kan je niet spelen. Lid worden of je lidmaatschap verlengen kan via Tennis Vlaanderen: www.tennisvlaanderen.be. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met elsembrechts49@gmail.com of gsm 0478 43 38 30
 3. Losse verhuur en spelen met een gastspeler is niet mogelijk. Indoor mag er niet gespeeld worden.
 4. Het clubhuis is afgesloten. Sanitair (douches, toiletten) en kleedkamers zijn niet bereikbaar.
 5. Er zijn geen vuilbakken. Neem je afval terug mee.
 6. Je mag niet in groep naast de terreinen of op het terras zitten.
 7. Aan elk terrein hangt een desinfecterend handpompje. Gebruik dit voor je het terrein betreedt. Gebruik een handdoek of een handschoen om te slepen met het sleepnet.
 8. De terreinen kunnen niet gesproeid worden.
 9. Er is verlichting op de tereinen 1, 2, 3, 4 en 5 tot 22 uur. René dooft de lichten om 22.15 uur. Gelieve dit einduur te respecteren.
 10. Verhuur van materiaal zoals ballen of rackets is niet toegestaan.
 11. Zodra je onze club betreedt, ga je akkoord met de Play Safe & Go regels en ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele overtredingen. Boetes die daaruit eventueel vloeien zijn voor de spelers en niet voor de club.
 12. Markeer je ballen en raap alleen je eigen ballen op
 13. Volg de door Tennis Vlaanderen gecommuniceerde Play Safe & Go richtlijnen zoals bijvoorbeeld onmiddellijk na het spel naar huis, met de klok mee van kant wisselen en enkel je gemarkeerde ballen aanraken. Zodra je onze club betreedt, ga je akkoord met de Play Safe & Go regels en ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele overtredingen. Boetes die daaruit eventueel vloeien zijn voor de spelers en niet voor de club.

Wij rekenen dan ook op ieders engagement om te bewijzen dat de hele tennis- en padelwereld dit vertrouwen waard is. We begrijpen dat deze maatregelen heel wat inspanningen vragen van jullie, maar we geloven erin dat het zal lukken. Zo kunnen we allen op een veilige manier genieten van onze sport.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via elsembrechts49@gmail.com.