Levensloop Hasselt 2019

Chris Vanbockrijk en Els Emmerechts zetten elk jaar hun schouders onder Levensloop. Kom je steun betuigen en schrijf je in! 

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. De gemeenschap van een stad of gemeente komt 24 uur lang samen om mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten in de bloemetjes te zetten en hen te mensen die aan kanker overleden zijn te herinneren als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Hoe kan je deelnemen?

Als vechter
Heb je ooit de diagnose van kanker gekregen? Dan ben je voor ons een Vechter en onze eregast! Vechters krijgen een speciale plaats tijdens de drie ceremonies en we werken voor hen een leuk programma uit. Met Levensloop willen we onze solidariteit tonen met hen en hun omgeving.

Vorm of vervoeg een team
Vorm samen met je vrienden, familie, collega's, vereniging, ... een team. Als team kan je elkaar aflossen en zo samen 24u in beweging zijn door te wandelen of te lopen. Zo ben je solidair met de Vechters, kanker slaapt immers ook nooit.

Levensloop 2019 vindt plaats in het weekend van 18 en 19 mei op de atletiekpiste in Kiewit (Hasselt).

Meer info:
www.levensloop.be/Hasselt

Inschrijven: chris.vanbockrijck@telenet.be